Tehokas, pitkävaikutteinen ja väsyttämätön allergialääke.

Kestox®

Tehokas, pitkävaikutteinen ja väsyttämätön allergialääke.

Kestox on väsyttämätön ja pitkävaikutteinen allergialääke.

Kestox on nopea ja tehokas apu allergiseen nuhaan ja allergisiin silmäoireisiin.  10 mg vahvuus lisäksi nokkosihottumaan yli 18-vuotiaille. 20 mg tabletti vaikeisiin allergiaoireisiin.

Kestox sisältää ebastiinia, joka on pitkävaikutteinen, väsyttämätön antihistamiini. Itsehoitoon on saatavilla Kestox 10 mg ja 20 mg, molemmat 10 ja 30 tabletin pakkauksissa apteekista ilman reseptiä. Nyt myös Kestox 10 mg saatavilla 100 tabletin pakkauksessa ilman reseptiä.

Kestox 10 ja 20 mg tabletti. Vaikuttava aine: ebastiini. Kausittaisen ja jatkuvan allergisen nuhan oireiden, mukaan lukien allergisten silmäoireiden, hoitoon. Annostus: Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille 1 tabletti (10 mg tai 20 mg) kerran päivässä ja kutinan helpottamiseksi nokkosihottumassa yli 18-vuotiaille 1 tabletti (10 mg) kerran päivässä. Ota pureskelematta veden kera. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ole erityisen varovainen, jos sinulla on vaikea maksan vajaatoiminta, matala veren kaliumpitoisuus, EKG-muutoksia sydänsairauden yhteydessä tai käytät samanaikaisesti antibiootteja tai sienilääkkeitä. Ei raskauden eikä imetyksen aikana. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Pakkauskoot: 10 mg: 10, 30 ja 100 tabl. 20 mg: 10 ja 30 tabl. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija: Oy Verman Ab. Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste

Lue lisää eläinallergiasta. Tuotteet löydät apteekeista ja apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista.

Katso myös muut tuotteet