Heinix – Suomen suosituin allergialääke*

Heinix®

Suomen suosituin allergialääke*

Heinix suomen suosituin setiritsiini allergialääke
Heinix on allergialääke, joka on tarkoitettu kausiluonteiseen ja ympärivuotiseen allergiseen nuhaan liittyvien nenä- ja silmäoireiden hoitoon. Heinixiä voidaan käyttää myös pitkäaikaisen nokkosihottuman (kroonisen idiopaattisen urtikarian) hoitoon. Heinixin vaikuttava aine on setiritsiini, joka on tehokas ja nopeavaikutteinen antihistamiini. Heinix 10 mg 10, 30 ja 100 tabletin pakkaukset ovat saatavilla apteekista ilman reseptiä.
Heinix 10 mg tabletti. Vaikuttava aine: setiritsiinidihydrokloridi. Kausiluontoiseen ja ympärivuotiseen allergiseen nuhaan liittyvien nenä- ja silmäoireiden sekä kroonisen nokkosihottuman oireiden hoitoon. Annostus: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 tabletti kerran päivässä. Lapset 6-12 vuotta: Puolikas tabletti kaksi kertaa päivässä. Ei alle 6-vuotiaille. Varmista lääkkeen sopivuus apteekista tai lääkäriltä, jos sinulla on munuaissairauksia, taipumusta virtsaumpeen tai epilepsia sekä jos olet raskaana tai imetät. Pakkauskoot: 10, 30 ja 100 tablettia. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija: Oy Verman Ab.

Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste

Lue siitepölyallergiasta ja ristiallergiasta. Tuotteet löydät apteekeista ja apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista.

Katso myös muut tuotteet